Udtalelser

Hos Bo Jacobsen er der mange glade kunder. Læs her et udpluk af de mange positive udtalelser.

“Gennem et halvt års tid har jeg haft Bo som coach, og det har uden tvivl flyttet min svømning markant. Det var for eksempel Bo, som endelig gennem konkrete tekniske øvelser og mentale billeder fik mig til at forstå det med at trække kroppen forbi i catch-fasen. Fantastisk!”
Nina Flindt Temte
Triatlet
“Bo was very down-to-earth and professional. He reminded me of Susanne (François coach) in his approach to me as a swimmer and to my crazy project, and he pointed out the same crucial details as Susanne. They appeared to complement each other perfectly and with their combined help I’ve been refining my stroke ever since”
François Kofoed Moneaux
Triatlet
“I forbindelse med min jagt efter at opnå bedre resultater i mine tri-stævner, tog jeg i august kontakt til  Bo Jacobsen Coaching med henblik på at få personlig svømmetræning og få forbedret min svømning, der længe har været min akilleshæl i stævnerne… Siden det første møde med Bo er det kun gået en vej: Fremad.”
Magnus Elbæk Ditlev
Triatlet
“Jeg må sige, at den nye teknik jeg har fået i crawl har virket godt her de første snart 2 uger. Har ikke mærket til de skulderproblemer jeg før har døjet med siden jeg modtog den nye teknik. Jeg kan mærke, at jeg har fået aktiveret mine vinger og triceps nu. De skal i hvert fald lige vende sig til den ekstra belastning. Det har i hvert fald hjulpet til min DPS og catch, så det er vildt fedt”
Simon Vingolf
Elitesvømmer
““Efter en session med undervandsarbejde sammen med Bo kan jeg virkelig mærke forskellen. Med en total ændring af teknikken, med fokus på mere effekt og mindre vandmodstand, alt sammen krydret med nemme forklaringer og øvelser, gør Bo det nemt at forstå samt fortsætte sin egen udvikling, selv når sessionen er slut.”
Alexander Wildenschild
Elitesvømmer
“Jeg kan mærke, at min nye teknik i bryst har virket godt de sidste 2 uger. Efter ændringen i teknikken har jeg fået en bedre DPS, hvor jeg nu har et tag mindre pr. 25, som er en blanding af en mere effektiv teknik og et bedre pullout . Mine vinger og mit bryst er ved at omstille sig til, at de nu bliver aktiveret mere effektivt end før”
Jonas Bruun Sleiman
Elitesvømmer
“Bo lærte mig lynhurtigt, hvordan jeg fik mest ud af min start og mit undervands arbejde tilbage i 2008. Det kører ret godt!!!”
Jeanette Ottesen
Verdensmester i 50 meter butterfly
“Coach Jacobsen has a superior knowledge and attention to detail in the sport of swimming that is very hard to find in a coach. Working with him helped me excel in the pool and accomplish much that wouldn’t have been possible without his help.”
Matias Koski
NCAA champs 2015 i 1650 yards free
“Bo kan sætte ord på tekniske ting som ingen andre jeg har mødt. Fx hvor man præcis skal mærke en given bevægelse og hvordan man kommer videre derfra hvor man er kommet til. Han kigger direkte på det enkelte individ og der er ingen generelle betragtninger – det handler om dig og din teknik. Det blev pludselig mere enkelt… ikke så langt fra tanke til handling Rundt omkring til World Cup mv kom der altid udenlandske trænere der gerne lige ville have Bo til at kigge på deres topsvømmeres streamline, startspring osv.”
Mette Jacobsen
Verdensmester og 5x OL deltager
“Vi har brugt Bo af flere omgange til både teknikrettelse af svømmere og til inspirationskurser for konkurrencetrænerne. Bo besidder en evne til at formidle budskaberne fra 25 års elitetrænerkarriere til enhver målgruppe og har en unik evne til at få de allermest elitære pointer igennem også til forholdsvist urutinerede svømmere og trænere. Man fornemmer med det samme, at han har gået langt over 10.000 timer på kanten gennem mange, mange år. Den erfaring kan ikke erstattes af noget andet. Som mangeårig elitetræner på internationalt niveau har jeg også selv haft stor gavn af Bos indspark, der altid er fuldt up to date med den nyeste udvikling. Egentlig ville jeg helst holde Bo væk fra andre klubber, så vi var de eneste, der fik gavn af ham 🙂 Jeg kan kun anbefale ham til enhver eliteopgave i danske svømmeklubber.”
Ricki Clausen
Sportschef Holbæk Svømmeklub
“For kort tid siden havde vi besøg af Bo Jacobsen med det formål at forbedre undervandsarbejdet for en af vores bedste svømmere, Laura Glerup Jensen. Bo underviste samtidig vi trænere i teknikkerne. Dagen forløb med 2×2 timers svømmetræning og en teknisk snak i pausen ud fra undervandsoptagelser af svømmeren. Laura blev dobbelt dansk juniormester i ryg ved DM-L 2014, men hun er vant til at blive sat gevaldigt i undervandsfasen. Målene i første omgang er at kunne være nogenlunde med konkurrenterne i den fase samt at kunne svømme hurtigere i undervandsfasen end i den sammensatte svømning. Allerede efter to uger er Laura nu bedre under vandet end i overfladen, både på 15 meter og på 25 meter. Hendes forbedringer er på nuværende tidspunkt omkring 0,4-0,5 sek. på 15 meter og ca. 1,5 sek. på 25 meter. Hun arbejder med anvisningerne fra Bo hver dag, og finder det tilmed lettere at svømme længere under vandet. Bo arbejder professionelt og på allerhøjeste niveau. Han er detaljernes mand og forbilledlig i sin formidling og forevisning. Vi trænere fik mange gode tips, som vi har videreformidlet til de øvrige svømmere ligeledes med fine resultater til følge. Vi kan derfor varmt anbefale at bruge Bo, hvis du/I ønsker at tage svømmerne til det næste niveau. Bo er alle pengene værd – og det er i hvert fald ikke sidste gang, vi vil benytte hans ekspertise”
René Thomsen
Bernstorffsminde Efterskole
“Bo har foreløbig over to weekender bidraget med sin viden i Lyngby Svømmeklub. Bo har arbejdet med svømmerne og med sit skarpe blik for detaljen givet flere svømmere individuelle input til, hvordan de har kunnet rykke deres niveau. Derudover har Bo undervist trænerne gennem video og oplæg ift. at skabe en fælles forståelse i trænerstaben om, hvordan kvaliteten vurderes og hvad der skal rettes først. Sidst men ikke mindst har Bo haft fokus på at teknikken har skullet kunne formidles, så svømmerne kan forstå det. I Lyngby er vi sikre på at Bos input i fremtiden er med til at skabe en bedre rød tråd og bedre undervisning i klubben.”
Rasmus Vilsgaard
Cheftræner i Lyngby Svømmeklub
“Bo Jacobsen has played a great role in my development as a coach. When i was working as his assistant in Denmark during years 2005/2006 i learned a great deal of new things about coaching top level athletes. After that we kept in touch and he came the national head coach of team Finland in 2013. I worked two years here in Finland with him and i can say that he has a great eye for technique development and knows the needs for international top level swimming.”
Jari Varjonen
Youth Olympic Coach Finland
“I worked with Bo Jacobsen while he was National Team Head Coach of Finland. In that period I had many National Team swimmers and Bo gave me a lot of ideas how to improve their skills and condition. Bo is total professional and I´m sure he can help YOU also, no matter whichever you are swimmer or a coach!”
Olli Kantola
cheftræner CETUS, Finland (Europas måske største og stærkeste klub)