René Thomsen

“For kort tid siden havde vi besøg af Bo Jacobsen med det formål at forbedre undervandsarbejdet for en af vores bedste svømmere, Laura Glerup Jensen. Bo underviste samtidig vi trænere i teknikkerne. Dagen forløb med 2×2 timers svømmetræning og en teknisk snak i pausen ud fra undervandsoptagelser af svømmeren.

Laura blev dobbelt dansk juniormester i ryg ved DM-L 2014, men hun er vant til at blive sat gevaldigt i undervandsfasen. Målene i første omgang er at kunne være nogenlunde med konkurrenterne i den fase samt at kunne svømme hurtigere i undervandsfasen end i den sammensatte svømning.
Allerede efter to uger er Laura nu bedre under vandet end i overfladen, både på 15 meter og på 25 meter.

Hendes forbedringer er på nuværende tidspunkt omkring 0,4-0,5 sek. på 15 meter og ca. 1,5 sek. på 25 meter. Hun arbejder med anvisningerne fra Bo hver dag, og finder det tilmed lettere at svømme længere under vandet. Bo arbejder professionelt og på allerhøjeste niveau. Han er detaljernes mand og forbilledlig i sin formidling og forevisning. Vi trænere fik mange gode tips, som vi har videreformidlet til de øvrige svømmere ligeledes med fine resultater til følge. Vi kan derfor varmt anbefale at bruge Bo, hvis du/I ønsker at tage svømmerne til det næste niveau. Bo er alle pengene værd – og det er i hvert fald ikke sidste gang, vi vil benytte hans ekspertise”